vragen en antwoorden
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
zelfrealisatie ofwel verlichting
Een uitnodiging

Dit is een uitnodiging om niets te veranderen. Om voor een moment alles te laten zijn zoals het al is. Om nu alle inspanningen op te geven. Om even niets te willen. Niets te willen hebben, niets te willen veranderen, niets te willen verbeteren en niets te willen vermijden.

Dit is een uitnodiging om te ontspannen. Om op dit moment alles te laten gebeuren wat er al gebeurt en niet te bedenken wat er zou moeten gebeuren. Om alles toe te laten wat binnenkomt en om alles te laten gaan wat weggaat. Een uitnodiging om je even niet te bemoeien met wat er lijkt te gebeuren.

Dit is een uitnodiging om je gewaar te zijn van jezelf. Van dat wat alles ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt. Om je bewust te zijn van je eigen aanwezigheid te midden van alle beweging in en om je lichaam. Deze uitnodiging nodigt je uit om nu te rusten in je eigen losse en natuurlijke aanwezigheid.

Deze uitnodiging is geheel vrij. Je bent welkom om het te negeren of om erop in te gaan. Er is niets of niemand, die je zal veroordelen of belonen voor je beslissing er wel of niet op in te gaan. Jij zal de enige getuige zijn van je beslissing.

Deze uitnodiging is geduldig. Hij verloopt nooit. Hoewel je er alleen maar nu op in kan gaan, is het goed je te realiseren dat het nooit niet nu is. Nu duurt oneindig lang en stopt nooit. Deze uitnodiging staat enkel en voor altijd in het nu.

Deze uitnodiging belooft niets. Alles zal zijn wat het al is. Jij zal zijn, wat je al bent. You Are You.