back homeover nu-meditatie
mensen bij URUcontactgegevens
vragen en antwoorden
ervaring van anderen
zelfrealisatie ofwel verlichting
aanwijzingen deel 1
aanwijzingen deel 2
aanwijzingen deel 3
ervaringen van deelnemers
artikelen, geluidsfragmenten en video's
boeken, DVD's en accessoires
interessante links
Erik Falentijn
Erik studeerde bedrijfskunde en werkte in de reclame, als organisatieadviseur en als zelfstandig ondernemer. Bovendien reisde hij twee maal 6 maanden om verre oorden te bewonderen. Altijd was er toch nog dat gevoel dat er iets niet helemaal klopte, dat er iets miste...

Na jaren van zoeken in allerlei New Age stromingen, kwam Erik in 1996 in contact met Satsang. Satsang is een vorm van samenzijn in meditatie die voortkomt uit de stroming advaita vedanta of non-dualisme. In Satsang wordt voortdurend gewezen naar je werkelijke natuur, naar dat wat alles gewaar is.

Erik besteedde na dat eerste contact met Satsang, elke vrije seconde aan zelf-onderzoek volgens de aanwijzingen van levende Advaita-meesters, zoals Isaac Shapiro, Gangaji, Adyashanti, Tony Parsons, Rupert Spira en anderen.

In 2005 werd helder wat er bedoeld wordt met "Zijn" en hoe door laten smelten van focus, direct de illusies van dualiteit, belangen en spanningen wegvallen. De verfrissende en eenvoudige ervaring van rusten in "gewaar-zijn", wordt nu via URU gedeeld met eenieder die daarvoor open wil staan.